Inga fler pappersbiljetter

nightli bjud in gäster till studentfest

Koll på inbjudna med gästlista och chatta

Se vilka olika tider folk kommer till ditt event och vem i klassen som varit deras kontaktperson. Gästlistan är även anpassningsbar för grupper som kommer tillsammans.

nightli planer klassens studentfest

Alla i klassen kan vara med och planera

Låt alla i klassen ansluta sig till planeringen men behåll kontrollen genom att begränsa funktionerna. Tex. alla kan inte redigera eller lägga till nya biljetter.

nightli sälj biljetter till studentfest

Lägg upp biljetter & skanna QR kod i dörren

Istället för att bara sälja samma biljett till alla dina vänner så kan din klass erbjuda olika paket och slippa risken att någon tappar bort sin biljett innan eventet.

nightli studentfest sociala medier

Skicka inbjudningslänkar i sociala medier

Ta hjälpa av klasskompisarnas nätverk för att få stor spridning på eventet. Digitala inbjudningarna är skräddarsydda och kan bara användas 1 gång styck. Perfekt för att bjuda in familjen!

nightli studentfest för klassen

Ta emot förfrågningar från extra gäster

Är ert studentevent mer privat och ni kan inte sälja biljetter vem som helst? Då kan ni välja att ta emot förfrågningar så att gästerna först måste godkännas av klassen innan dem hamnar på gästlistan.

nightli privat studentfest

Håll festen privat eller visa på kartan

Vill ni inte att ert event ska synas i nightli? Inga problem, välj privat event och ingen som inte har er unika hemsida länk kommer att kunna se eventet.

Vanliga festfrågor

Vi har en helhetslösning för studentevents, studentfester och finns tillgängliga att prata med för att skapa trygghet i planeringen.

Hur komplicerat är det att använda appen jämfört med printade biljetter?
nightli questions

Det är enormt enkelt att använda och jämförelsevis väldigt mycket lättare än att behöva ta med sig pappersbitarna till skolan där de kan tappas bort eller skadas på annat sätt. Att sälja en biljett ska inte vara mer komplicerat än att skicka ett DM eller SMS! ;)

Varför borde jag ha en digital gästlista?
nightli questions

Det är enklare att hålla koll på insläppet på plats samt planera i förväg vilka som kommer så att festen blir så bra som möjligt. Nightli's gästlista är även kompatibel med grupp biljetter eftersom vi vet att många inte vill komma ensamma till festen!

Vi har flera olika biljetter, funkar det?
nightli questions

Det går jättebra ni kan lägga till hur många olika prisklasser och typer av biljetter ni vill till försäljning i nightli. Vi har även en typ av biljett som kräver godkännande av er innan den kan köpas, en så kallad "förfrågning". Dessa biljetter är perfekta för tex. medlemskap, VIP eller begränsade utrymmen.

Går det att ha både ett Facebook event och nightli?
nightli questions

Det går jättebra! Har ni redan ett Facebook event behöver ni inte skriva någon text eller skapa bild i nightli utan allt kan importeras direkt via ert Facebook konto! :)

Vi har svårt att boka en seriös lokal, kan nightli hjälpa till?
nightli questions

Tack vare nightli's partnerskap med bokalokal.se samt goda kontakt med nattklubbarna runt om i Sverige kan vi hjälpa er med bokningsprocessen så att ni hittar den perfekta lokalen för festen.